Moderne, tijdloze, open nieuwbouw in Marke

 

Dit is een ontwerp van A3 ontwerpburo uit Bellegem ©

Testimonial
Caramida Construct mocht voor Steven en Tine hun moderne, tijdloze, robuuste woning bouwen.

Wij wilden een nieuwbouwwoning, één die een stuk ons karakter weerspiegelde. Open, robuust, strak, tijdloos… Onze architect (Chris Vertriest) schonk ons het ontwerp. Nu nog een aannemer…

 

Ook daar zochten we een match: open, robuust… Die vonden we in Caramida Construct. Na een kort introductiegesprek met Stefaan en Annelies wisten we het meteen zeker en vroegen we een vrijblijvende offerte krijgen. En die volgde snel waaruit bleek dat een gegeven woord belangrijk is in deze firma. 

 

Tijdens de werken werd er geluisterd naar onze wensen. De arbeiders op de werf waren echte helden want ook in weer en wind bleven ze gaan om onze deadline te halen. Stefaan haalde zelfs een fout uit de plannen van de stabiliteitsingenieur en redde ons zo van een bouwovertreding.

 

Finaal zijn alle werken vlot verlopen. De kleine puntjes die overbleven, werden snel opgelost. Op vandaag zijn we de trotse bewoners van ons eigen open en robuust huis. Dank je Caramida, Stefaan en Annelies voor jullie inzet. Altijd welkom om nog eens binnen te springen!

Dit ontwerp werd gerealiseerd door A3 ontwerpburo uit Bellegem. Meer info? Klik hier.

Steven en Tine

Vragen over uw nieuwbouw of verbouwproject?

Contacteer ons vrijblijvend

via  056 357 753 of annelies@caramidaconstruct.be